Professional Services

noi gândim și creem succesul

METRONOM ADVERTISING SERVICES

profesionalism - promptitudine - eficiență - durabilitate

" În spatele unei afaceri de succes stă echipa noastră de profesioniști."
– Metronom Advertising Services


Suntem o companie românească care își propune să ofere clienților săi, dincolo de profesionalism, garanția calității germane. De ce Vertigo? Pentru că vremurile au demonstrat că lucrul nemțesc este lucrul bine făcut, de calitate, durabil și eficient. Tehnologia germanaă rămâne în topul celor mai bune, pe plan mondial.
Sistemele pe care vi le propunem pentru utilizare pot fi folosite de companii mici și mijlocii, organizații sau mari corporații, din sectoare de activitate diferite.
Ne dorim să convingem viitorii beneficiari ai calității germane, să aleagă cea mai bună soluție pentru proiectele lor de succes!
Pentru început vă prezentăm cea mai interesantă tehnologie a echipamentelor de proiecție interactivă, destinate galeriilor comerciale, vitrinelor magazinelor și mall-urilor, școlilor și grădinițelor (în care se dorește implementarea celor mai noi, moderne și ingenioase metode de educație), cabinetelor medicale și stomatologice, industriei publicității, muzeelor, parcurilor de distracții și zonelor de joacă pentru copii.
După zonele unde se realizează proiectia, acestea se pot împărții în trei categorii:

Proiecții interactive destinate spațiilor de joacă pentru copii și parcurilor de distracții

.

Proiecții interactive destinate mall-urilor, galeriilor comerciale și magazinelor

.

Proiecții interactive destinate cabinetelor medicale pentru copii

.

„Singura cale ca să faci ceva extraordinar este să iubești ceea ce faci.”.
– Steve Jobs


Serviciile și produsele oferite de noi îndeplinesc toate condițiile de siguranță, calitate si profesionalism impuse de standardele UE. De aceea echipamentele noastre sunt mult fiabile, durabile și profesionale.


PROFESIONALISM

Oferim soluții și echipamente profesionale de grafica pentru lumina arhitecturală, grafică de lumină pentru publicitate, proiecții și jocuri interactive pentru copii, lasere, toate la standarde PROFESIONALE


MODERNISM

Oferim servicii MODERNE de consultanță pentru campanii, pentru evenimente economice, evenimente comerciale, evenimente culturale, evenimente sportive și evenimente caritabile.


EXPERTIZA

Oferim EPERTIZA noastră pentru toată gama de servicii de marketing și publicitate destinate companiilor care își doresc succesul.