Asculta-ne LIVE

O OFERTA PENTRU PRIETENII

METRONOM FM RASPLATESTE PRIETENII

Dacă ați ajuns aici, în această pagină, înseamnă că sunteți deja în posesia unui voucher oferit de Metronom FM.

Noi vă răsplătim PRIETENIA, într-o campanie pe care am intitulat-o:

"Metronom FM vă oferă 90 de zile (sau chiar 120 de zile!), de campanie de publicitate radio, la preț de 30 de zile, pentru PRIETENI!".

Asta înseamnă că acum faceți parte din selecta și nobila familie a prietenilor - Metronom FM.Ce este acest voucher?


Simplu! Acest voucher este un mod (util și avantajos, credem noi!) de vă răsplăti prietenia și interesul de a colabora cu noi, în ceea ce privește serviciile de promovare și pulicitate ale companiei dumneavoastră, la Metronom FM.

Cum puteți să folosiți acest voucher ?


Acest voucher vă dă posibilitatea să folosiți serviciile noastre de publicitate radio într-un mod avantajos și să beneficiați de o campanie de publicitate radio, de 90 de zile (sau chiar 120 de zile!) si să plătiți doar pentru primele 30 de zile, de campanie!
Astfel beneficiați, pe lângă cele 30 de zile de campanie de pulicitate, achiziționate, de încă 60 de zile de campanie de publicitate radio, GRATUIT.

PLATIȚI 30 DE ZILE ȘI PRIMIȚI 90 DE ZILE DE CAMPANIE DE PUBLICITATE LA RADIO METRONOM FM !!!

Puteți să beneficiați de o campanie chiar de 120 de zile, dacă muzica ambientală, care se ascultă în spațiile comerciale și/sau de servicii este oferită de programele Metronom FM !!!

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a beneficia de acest voucher ?


Pentru a beneficia de această ofertă a Metronom FM, dedicată exclusiv partenerilor săi fideli, trebuie să aveți afișate, la vedere, în spațiul dumneavoastră de lucru (comercial sau de servicii), pentru fiecare locație pe care doriți să o promovați, un poster format A0, cu logo-ul postului de radio Metronom FM și, pe ușa de la intrarea clienților, încă două autocolante (de minim 15/15 cm), pe care vi le punem la dispoziție, gratuit, la cerere.
Dupa ca au fost îndeplinite aceste condiții obligatorii, puteți să ne contactați telefonic, la 0723540501, pentru a semna un contract și să vă puteti bucura de beneficiile oferite de voucherul oferit de Metronom FM.
De asemenea, dacă folosiți ca muzică ambientală programele noastre de radio, în spațiul dumneavoastră de lucru, sau de servicii, adică se ascultă programele postului nostru de radio - Metronom FM, beneficiati de încă o lună de reclamă, gratuit, în cadrul aceleiași campanii de publicitate!!!

Ce costuri suplimentare implică această ofertă ?


Doar costurile pentru o campanie de publicitate radio de 30 de zile! Nici un fel de cost suplimentar. Pentru aceasta dumneavoastră beneficiați de serviciile noastre de difuzare de spoturi de publicitate radio, timp de 90 zile (sau 120 de zile), consecutiv, iar dumneavoastră plătiți doar costurile pentru 30 de zile, urmatoarele 60 (sau 90 de zile), serviciile sunt GRATUITE !!!
Beneficiați de aceleași condiții de derulare a campaniei de publicitate radio, ca în primele 30 de zile, pentru care ați platit!, la tarifele din Rate Cardul 2018. Puteți beneficia chiar de 90 de zile, daca=ă în locațiișe dumneavoastră ascultați radio Metronom FM, pe toată perioada difuzării campaniei de publicitate la radio Metronom FM.

Care sunt tarifele care se aplică pentru această campanie ?


Tarifele aplicate pentru aceste sevicii sunt cele stipulate în Rate Card 2018, la care se aplică toate discount-urile și condițiile stipulate în Rate Card 2018.

În concluzie...


Câte difuzări zilnice, comandați pentru primele 30 de zile, tot atâtea veți primi zilnic și în următoarele 60 de zile (sau chiar 90 de zile) !!!
Cei care comandă o campanie de publicitate radio de cel putin 7(sapte) difuzări, zilnic, primesc GRATUIT producția spotului publicitar radio!

Cum pot beneficia de aceast voucher ?


Când doriți să folosiți acest voucher, pe toată perioada anului 2018, vă rugăm să ne contactați la telefon 0723540501, sau să ne vizitați la sediul nostru, din Râmnicu Vâlcea, strada CAROL I nr.1, etaj 3, sau să ne trimiteți un email pe adresa publicitate@metronom.ro.
Pentru lămuriri suplimentare, vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați la departamentul nostru de marketing, de la adresa de mai sus, prin e-mail la adresa publicitate@metronom.ro, sau prin telefon mobil la 0723540501.

Vă mulțumim că sunteți prietenii noștrii fideli - parteneri Metronom FM.

suna-ne :
00.40.250.736788
urmareste-ne :
Copyright © 1992 - 2018. Metronom FM.