Aici asculti numai Hituri
METRONOM FM - Best Hits Music
Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude !
on air

Asculta METRONOM FM

SERVICII ONLINE

PUBLICITATE Online

Vă oferim acum cel mai practic, rapid și util serviciu de publicitate radio din România.
Totul se aranjază în doar câteva minute.
Este simplu, dacă urmați următorii pași:

1. Trimiteți mai întâi de toate, prin email - la publicitate@metronom.ro, o cerere de ofertă, în care vă rugăm să specificați toate amănuntele legate de difuzarea unei campanii de publicitate radio, respectiv - durata campaniei, numărul de difuzări/zilnic, durata spotului publicitar (daca dețineți un spot publicitar, radio, deja) și intervalele orare de difuzare.
2. După ce primiți oferta de preț (pe care ați agreat-o), trimiteți o comandă fermă, la aceiași adresa de email, publicitate@metronom.ro, însoțită de toate datele de identificare ale firmei dumneavoastră - denumire corecta și completă, adresă, CUI, număr de înregistrare la RC, cont IBAN și banca unde deține un cont, persoana de contact și un număr de telefon la care să vă putem contacta.
3. După ce primiți o proforma a facturii, online, o achitați și trimiteți apoi, pe aceiași adresă de email, o copie a OP-ului, sau a documentului de plată.
4. După ce s-a facut confirmarea plații, campania începe să se difuzeze.
5. În câteva zile primiți toate documentele - contract, factura, play-listul de difuzare, la adresa poștală a firmei dumneavoastră.

FOLOSIND ACEST NOU SERVICIU PUTEȚI SĂ BENEFICIAȚI DE UN DISCOUNT INIȚIAL DE PÂNĂ LA 40 %, la tarifele din Rate Card.

Pentru orice întrebare sau lămurire, suplimentare, vă rugăm să nu exitați să ne contactați și telefonic la 0723540501.

Astfel, folosind această rapida și eficientă modalitate de a încheia un business reciproc avantajos, ne dorim să fim de un real folos, dumneavoastră.
suna-ne :
00.40.250.736788
urmareste-ne :